Flyttfirma i Borås

För en enklare flytt

Behöver du professionell hjälp under din flytt? Vår flyttfirma i Borås är då redo att hjälpa dig. Att flytta kan kännas stressigt och överväldigande, särskilt om du ska flytta till ett större hem eller planerar att flytta långt bort. Vi på Flyttexpert Transport är experter på flytt. Vi erbjuder en rad olika flyttjänster, som bohagsflytt, företagsflytt, magasinering och flyttstädning. Vi hjälper våra kunder med både bohagsflyttar inom Sverige men även större projekt som utlandsflyttar. Vår flyttfirma Göteborg har därmed bred kompetens inom flytt. Vårt mål är att din flytt ska bli så smidig och enkel som möjligt. Hos oss är du i trygga händer!

010-20 930 02info@flyttexpert.se

Flytthjälp för alla behov

Vi på Flyttexpert Transport har lång erfarenhet som flyttfirma i Borås. Vi hjälper dig med bohagsflytt eller företagsflytt men även magasinering och tungtransport. Tungtransport innebär att vi har resurser för att transportera större och tyngre föremål, som till exempel ett piano, flygel eller kassaskåp. Vi har stor kapacitet att sköta både flyttar inom Sverige och utomlands. Ingen flytt är för stor eller för liten för oss. Med rymliga transportfordon är vi en pålitlig samarbetspartner för din flytt. Vår flyttfirma i Borås finns alltid redo att hjälpa dig.

Magasinering är perfekt för dig som ska flytta. Du kan placera dina ägodelar i ett säkert förvar tills dagen du är redo att plocka fram dina saker igen. Du kan förvara dina saker i trygga förvaringsutrymmen precis hur länge du vill, det kan vara i månader eller år. Med magasinering förenklar du din flytt eftersom har du mer plats för förvaring i hemmet.

Kunskap inom flytt

Med stor kunskap inom flytt hjälper vi dig med alla moment som kan förekomma under din flyttdag. Vi hjälper kunder med fokus på både säkerhet och kvalité. För oss är det viktigt att du blir nöjd med vår flytthjälp, därför lägger vi också stor vikt vid kundservice. Vi lyssnar på dina behov för att se till att din flytt sker enligt dina önskningar. Vår flyttfirma i Borås har hjälpt många kunder att flytta under åren, både nationellt och internationellt. Vi har erfarenhet av att flytta både stora och tunga lass. Ingen flytt är för stor eller för liten för oss. När du anlitar vår flyttfirma i Borås är du i trygga händer.

010-20 930 02info@flyttexpert.se

Professionell flyttfirma i Borås

Vill du ha hjälp att flytta? Flyttexpert Transport är en flyttfirma i Borås som du alltid kan lita på. Vi sköter hela flyttprocessen noggrant, från början till slut. Vi kan också hjälpa dig med flyttstädning efter flytten. Vi städar både bostäder och kontor effektivt och enligt riktlinjer. Vi ser till att du lämnar din gamla bostad i bästa möjliga skick. När du anlitar vår flyttfirma i Borås för flyttstädning har du rätt att nyttja RUT-avdraget vilket gör vår flyttstädning ännu mer prisvärd. Det ingår även en garanti i alla våra jobb. Vi täcker alla dina behov inom transport och flytt, oavsett om det gäller nära eller långdistans. Tveka inte, hör av dig till oss så hjälper vår flyttfirma i Borås dig inför nästa flytt!