Din flyttfirma Borås

Flyttexpert

Att flytta kan vara både tidskrävande och tungt. Överlåt jobbet till oss! Vi på Flyttexpert Transport Väst AB finns för att underlätta hela flyttprocessen för våra kunder. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller en stor villa hjälper vi dig. Vi erbjuder skräddarsydd flytthjälp till, från och inom Borås till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och effektivitet. Med oss kan du känna dig trygg!
För oss är det otroligt viktigt att du som kund är i fokus under hela processen och vi lägger ner själ och hjärta i samtliga flyttprojekt vi tar oss an. Hör av dig om du har frågor eller skicka in en offertförfrågan så guidar vi dig på bästa sätt!

Ring oss om du har frågor

Våra Flyttjänster

Privatflytt

Beroende på hur kundens behov och önskemål ser ut vid flytt anpassar vi våra resurser för att effektivisera och säkerhetsställa att utförandet går till på smidigast möjliga sätt.

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av både stora och små företagsflyttar och har stor kunskap om hur flödet går till gällande demontering, packning, flytt och uppackning.

Tungtransport

Vi är flyttfirman som har den rätta erfarenheten, kompetensen och utrustningen som krävs för att utföra tunga lyft och vi finns alltid här för dig när du behöver vår hjälp.

Utlandsflytt

Vi erbjuder flytthjälp av hela bohag på ett säkert sätt från eller till Sverige, Norden och hela Europa. Vi hjälper dig med både demontering och snabb och säker transport.

Magasinering 

I samband med nåde kontorsflytt och bohagsflytt handlar det ofta om stora lass. Det kan då vara värt att nyttja vår magasinering. Vi erbjuder magasinering både under kort tid men även längre perioder från månader upp till flera år.

Flyttstädning

Vi erbjuder förstklassig flyttstädning av bostäder och kontor enligt önskemål. Vi städar systematiskt, effektivt och snabbt. Vår flyttstädning är flexibel och självklart lämnar vi garanti på utfört arbete.

Med Miljön i åtanke

Flyttexpert Transport Väst AB är ett professionellt flyttföretag som skräddarsyr flytt och transporttjänster till både företag och privatpersoner. Vårt motto är att skapa långsiktiga samarbeten där vi försöker möta kundernas önskemål till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och miljö. 

Läs mer