Din flyttfirma Falkenberg

Flyttexpert

Vi på Flyttexpert Transport Väst i Falkenberg arbetar för att underlätta din flytt! Med rätt hjälp blir flytten smidig och smärtfri. Vi erbjuder heltäckande flyttservice - från transport och bärhjälp till magasinering, uppackning och flyttstädning. Vi erbjuder flytthjälp inom hela Falkenberg med omnejd. Du bestämmer själv hur stora delar av flytten du vill sköta på egen hand och vilka delar du vill ha hjälp med. Vi skräddarsyr flytten precis så som du vill ha den. All vår personal är erfaren och har rätt ubildning för sina flyttuppdrag. Vi hanterar alla typer av bohag och behörigheter samt har stor erfarenhet av tunggods. För oss är det viktigt att du som kund känner dig helt nöjd under hela flyttprocessen och vi använder både hjärta och själ i alla flyttprojekt. Kontakta oss gärna om du har frågor - vi tar oss an både stora och små flyttprojekt!

Ring oss om du har frågor

Våra Flyttjänster

Privatflytt

Vi anpassar oss helt efter dina behov och önskemål med flytten. Din flytt styr vilka resurser vi sätter in för att säkerställa att vi har rätt kompetens och resurser på plats. Vi är måna om att din flyttprocess ska bli effektiv och att du som kund ska känna dig helt nöjd!

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av både stora och små företagsflyttar. Vi har stor kunskap om hur flödet går till gällande demontering, packning, flytt och uppackning. Med vår flyttfirma blir företagsflytten en smidig och trygg upplevelse.

Tungtransport

Vi har rätt kompetens och utrustning som krävs för att utföra tunga lyft. Vi har stor erfarenhet av att hantera tunggods och hanterar specialgods med stor varsamhet. Vi arbetar för att underlätta din flytt och säkerställer att hela processen känns trygg för dig som kund.

Utlandsflytt

Vi hjälper dig på ett säkert sätt att flytta bohag eller hela kontoret till eller från Sverige, Norden eller inom Europa. Vi erbjuder service inom både demontering samt säker transport. Kontakta oss gärna vid frågor om din flytt så kan vi rådgöra kring hur vi ser till att flytten blir optimalt anpassad för just dina önskemål.

Magasinering 

I samband med flytt som består av stora lass, underlättar det ofta att nyttja vår magasinering. Vi erbjuder magasinering under kort tid men även under flera månader och upptill år. Kontakta oss vid frågor och funderingar så guidar vi dig rätt!

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning av både privatbostäder och kontor. Självklart lämnar vi garanti på jobbet för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg efter utfört arbete.

Med Miljön i åtanke

Flyttexpert Transport Väst AB är en professionell flyttfirma som skräddarsyr flytt- och transporttjänster åt både företag och privatpersoner. Vårt motto är att skapa långsiktiga samarbeten, där vi försöker möta kundernas önskemål till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och miljö. 

Läs mer