Din flyttfirma Falkenberg

Flyttexpert

Vi på Flyttexpert Transport Väst i Falkenberg finns för att underlätta för dig vid flytt. Med rätt hjälp blir flytten enkel. Vi erbjuder all slags flytthjälp - från transport och bärhjälp till magasinering, uppackning och flyttstädning. Oavsett om du flyttar till, från eller inom Falkenberg.

Du bestämmer själv hur stora delar av flytten du vill sköta på egen hand och vilka delar du vill ha hjälp med. Vi skräddarsyr flytten precis så som du vill ha den. All vår personal är erfaren och har rätt ubildning för sina flyttuppdrag. 
För oss är det viktigt att du som kund blir helt nöjd och vi använder hjärta och själ i alla flyttprojekt vi tar oss an - både stora och små!

Ring oss om du har frågor

Våra Flyttjänster

Privatflytt

De behov och önskemål du har vid din flytt styr vilka resurser vi sätter in så att det går till på det allra mest effektiva och säkra sättet.

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av stora som små företagsflyttar, och vi vet hur flödet går med demontering, packning, flytt och uppackning.

Tungtransport

Vi har den rätta erfarenheten, kompetensen och utrustningen som krävs för att utföra tunga lyft och vi finns alltid här för dig när du behöver vår hjälp.

Utlandsflytt

Vi hjälper er att på ett säkert sätt att flytta bohaget eller kontoret, till eller från Sverige, Norden eller hela Europa.

Magasinering 

I samband med flytt där det handlar om stora lass, underlättar det att nyttja vår magasinering. Vi erbjuder magasinering under kort tid men också under flera månader och år.

Flyttstädning

Vi erbjuder även flyttstädning av både bostäder och kontor. Självklart lämnar vi garanti på jobbet.

Med Miljön i åtanke

Flyttexpert Transport Väst AB är ett professionellt flyttföretag som skräddarsyr flytt och transporttjänster åt både företag och privatpersoner. Vårt motto är att skapa långsiktiga samarbeten, där vi försöker möta kundernas önskemål till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och miljö. 

Läs mer