Din flyttfirma Göteborg 

Flyttexpert

Vårt uppdrag på Flyttexpert Transport Väst AB är att underlätta din eller företagets flytt. Vi erbjuder skräddarsydda flyttar till, från och inom Göteborg och Västra Götaland. Oavsett om ni endast behöver transport och bärhjälp eller maximal hjälp med allt från nedpackning till magasinering och uppackning finns vi till er tjänst. Vi är flexibla och kan snabbt vara på plats att ta oss an nya uppdrag. Med oss kan du känna dig trygg med att ditt bohag effektivt och säkert transporteras till rätt plats. För oss är det viktigt att alltid sätta kunden i fokus och se till att du som kund känner dig nöjd genom hela flyttprocessen. Vi arbetar helhjärtat och effektivt i alla våra flyttar, både stora som små! Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar - vi ser fram emot din nästa flytt!

Ring oss om du har frågor

Våra Flyttjänster

Privatflytt

Hur omfattande kundens behov och önskemål är vid deras flytt styr vilka resurser vi sätter in för att effektivisera och säkerhetsställa att det går till på det smidigaste sättet.

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av både stora och små företagsflyttar och vet hur flödet går till gällande demontering, packning, flytt och uppackning. Med vår flyttfirma blir företagsflytten effektiv och smidig.

Tungtransport

En flyttfirma som har den rätta erfarenhet, kompetensen och utrustningen som krävs för att utföra tunga lyft och vi finns alltid här för dig när du behöver vår hjälp.

Utlandsflytt

Vi erbjuder heltäckande flytthjälp av hela bohag på ett säkert sätt från eller till Sverige, Norden och hela Europa. Vi hjälper dig med både demontering samt snabb och säker transport. Kontakta oss gärna vid frågor om din flytt så kan vi rådgöra till hur vi ser till att flytten blir optimalt anpassad för just dina önskemål.

Magasinering 

I samband med flytt, både vid kontorsflytt och bohagsflytt där det handlar om stora lass, brukar det vara värt att utnyttja vårt magasinering. Vi erbjuder magasinering under kort tid men även under flera månader och år.

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning av både bostäder och kontor enligt önskemål. Vi städar systematiskt och effektivt. Vi är flexibla och kan snabbt vara på plats med vår flyttstädning. Vi lämnar även garanti på utfört arbete och är mån om att du som kund ska känna dig helt nöjd!

Med Miljön i åtanke

Flyttexpert Transport Väst AB är ett professionellt flyttföretag som skräddarsyr flytt och transporttjänster till både företag och privatpersoner. Vårt motto är att skapa långsiktiga samarbeten där vi försöker möta kundernas önskemål till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och miljö. 

Läs mer