Din flyttfirma Göteborg 

Flyttexpert

Vi på Flyttexpert Transport Väst AB finns för att underlätta för dig vid flytt. Vi erbjuder skräddarsydda flyttar till, från och inom Göteborg och Västra Götaland. Oavsett om ni bara behöver transport och bärhjälp eller maximal hjälp med allt från nedpackning till magasinering och uppackning finns vi till er tjänst. Med oss kan du känna dig trygg med att ditt bohag effektivt och säkert transporteras till rätt plats.
Vi tycker att det är otroligt viktigt att alltid sätta kunden i fokus och använder hjärta och själ i alla våra flyttar, både stora och små!

Ring oss om du har frågor

Våra Flyttjänster

Privatflytt

Hur omfattande kundens behov och önskemål är vid deras flytt styr vilka resurser vi sätter in för att effektivisera och säkerhetsställa att det går till på det smidigaste sättet.

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av både stora och små företagsflyttar och vet hur flödet går till gällande demontering, packning, flytt och uppackning.

Tungtransport

En flyttfirma som har den rätta erfarenhet, kompetensen och utrustningen som krävs för att utföra tunga lyft och vi finns alltid här för dig när du behöver vår hjälp.

Utlandsflytt

Vi hjälper er på ett säkert sätt att flytta bohaget, från eller till Sverige, Norden eller hela Europa.

Magasinering 

I samband med flytt, både vid kontorsflytt och bohagsflytt där det handlar om stora lass, brukar det vara värt att utnyttja vårt magasinering. Vi erbjuder magasinering under kort tid men också under flera månader och år.

Flyttstädning

Flyttstädning av bostäder och kontor enligt önskemål. Vi städar systematiskt och snabbt. Självklart lämnar vi garanti på jobbet.

Med Miljön i åtanke

Flyttexpert Transport Väst AB är ett professionellt flyttföretag som skräddarsyr flytt och transporttjänster till både företag och privatpersoner. Vårt motto är att skapa långsiktiga samarbeten där vi försöker möta kundernas önskemål till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och miljö. 

Läs mer