Din flyttfirma Trollhättan

Flyttexpert

Vi på Flyttexpert Transport Väst AB finns för att underlätta flyttprocessen för våra kunder till, från och inom Trollhättan. Vi erbjuder specialanpassad flytthjälp till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och effektivitet. Med oss kan du känna dig trygg!
För oss är det otroligt viktigt att alltid sätta dig som kund i fokus och vi lägger ner hjärta och själ i alla projekt vi tar oss an. Välkommen att kontakta oss via telefon eller genom att skicka en offertförfrågan!

Ring oss om du har frågor

Våra Flyttjänster

Privatflytt

Hur omfattande kundens behov och önskemål är vid deras flytt styr vilka resurser vi sätter in för att effektivisera och säkerhetsställa att det går till på det smidigaste sättet.

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av stora som små företagsflyttar, och vi vet hur flödet går med demontering, packning, flytt och uppackning.

Tungtransport

En flyttfirma som har den rätta erfarenhet, kompetensen och utrustningen som krävs för att utföra tunga lyft och vi finns alltid här för dig när du behöver vår hjälp.

Utlandsflytt

Vi hjälper er på ett säkert sätt att flytta bohaget, från eller till Sverige, Norden eller hela Europa.

Magasinering 

I samband med flytt, både vid kontorsflytt och bohagsflytt där det handlar om stora lass, brukar det vara värt att utnyttja vårt magasinering. Vi erbjuder magasinering under kort tid men också under flera månader och år.

Flyttstädning

Flyttstädning av bostäder och kontor enligt önskemål. Vi städar systematiskt och snabbt. Självklart lämnar vi garanti på utfört jobb.

Med Miljön i åtanke

Flyttexpert Transport Väst AB är ett professionellt flyttföretag som skräddarsyr flytt och transporttjänster till både företag och privatpersoner. Vårt motto är att skapa långsiktiga samarbeten där vi alltid försöker möta kundens önskemål till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och miljö. 

Läs mer