Din flyttfirma varberg

Flyttexpert

Vi på Flyttexpert Transport Väst AB finns till för att din flytt ska gå till så smidigt som möjligt och att du nöjd och glad ska kunna landa på din nya adress. Hos oss kan du välja att ta hjälp med exakt hela flytten från nedpackning till magasinering och uppackning, eller om du vill sköta det mesta själv och anlitar oss för endast transport och bärhjälp. Du bestämmer! 
Vi tycker att det är väldigt viktigt att alltid sätta dig som kund i fokus och vi använder hjärta och själ i alla projekt vi tar oss an.

Ring oss om du har frågor

Våra Flyttjänster

Privatflytt

Hur omfattande kundens behov och önskemål är vid deras flytt styr vilka resurser vi sätter in för att effektivisera och säkerhetsställa att det går till på det smidigaste sättet.

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av stora som små företagsflyttar, och vi vet hur flödet går med demontering, packning, flytt och uppackning.

Tungtransport

En flyttfirma som har den rätta erfarenhet, kompetensen och utrustningen som krävs för att utföra tunga lyft och vi finns alltid här för dig när du behöver vår hjälp.

Utlandsflytt

Vi hjälper er på ett säkert sätt att flytta bohaget, från eller till Sverige, Norden eller hela Europa.

Magasinering 

I samband med flytt, både vid kontorsflytt och bohagsflytt där det handlar om stora lass, brukar det vara värt att utnyttja vårt magasinering. Vi erbjuder magasinering under kort tid men också under flera månader och år.

Flyttstädning

Flyttstädning av bostäder och kontor enligt önskemål. Vi städar systematiskt och snabbt. Självklart lämnar vi garanti på jobbet.

Med Miljön i åtanke

Flyttexpert Transport Väst AB är ett professionellt flyttföretag som skräddarsyr flytt och transporttjänster till både företag och privatpersoner. Vårt motto är att skapa långsiktiga samarbeten, där vi försöker möta kundernas önskemål till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och miljö. 

Läs mer