Privacy Policy

Vilka är vi?

Flyttexpert är en transportfirma i Göteborg Dataskyddsansvarig: Gothiachic.se är dataskyddsansvarig och ansvarar för att alla medarbetare är insatta i hur vi bearbetar information.  Vill du ha kontakt så maila info@flyttexpert.se

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver varför vi samlar in information om dig och hur informationen hanteras, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information. 

Vilken data samlar vi och varför?

Vi samlar in så lite information som möjligt. När du kontaktar oss eller använder vår hemsida så går din data olika steg för att vi ska kunna visa upp hemsidan i dess toppskick, analysera och kommunicera med dig.

Cookies

När du använder vår hemsida lagras även cookies för bättre webbplatsfunktionalitet, detta är kritiskt och behövs användas av alla hemsidor för att dem skall fungera korrekt. Ett exempel: Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en ny kommentar. Dessa kakor kommer att pågå i ett år.

Vi använder dessutom Googles tjänster “Google Analytics” och “Google Remarketing”. Även dessa tjänster använder Cookies. Här kan du läser mer om vad det betyder för dig.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in ​​de uppgifter som visas i kommentarformuläret och även besökarens IP-adress och webbläsarens användaragentsträng för att hjälpa till att upptäcka skräppost

Kontaktformulär

Vi använder ett system för vår kundservice mail. När du mailar till oss så sparas mailen på dessa servers som befinner sig i Europa. Vi sparar all korrespondens för att snabbt kunna ge svar om liknande ärenden skulle återkomma, vilket är vanligt.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna alla uppföljningskommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö. För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon) lagrar vi också den personliga informationen de tillhandahåller i sin användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller radera sin personliga information (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Vart delar med oss av din data

Kommentarer kan kontrolleras via en automatiserad spamdetektionstjänst.

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

Dina rättigheter och val

Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. Du kan när som helst begära att vi rättar uppgifterna om dig om de skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella eller att vi helt tar bort dem. Du kan när som helst invända mot att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring, automatiskt beslutsfattande eller profilering.

Du har dessutom rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt få veta vilka av dina personuppgifter som vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas till postadressen nedan och måste vara undertecknad av dig personligen.

Om du anser att dina rättigheter inte respekteras av oss får du gärna kontakta oss eller Datainspektionen.

En hemsida i WordPress

Webbplatsen är producerad under ledning av Jimmy, administrativ chef på Flyttexpert.se, i samarbete med webbyrån Avuxa och använder WordPress som publiceringsplattform samt har en responsiv design (läs: mobilanpassad) för att anpassa utseendet för olika plattformar och skärmupplösningar.

Så här kontaktar du oss

För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss.

Vi hoppas att du i och med detta känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och vill fortsätta använda vår webbplats.